(VOL) Ronde tafel sessie - Being Digital by Default. Hoe je schaalbaar kunt groeien en toch flexibel kunt blijven.

Een talk door Shimona Mehta
Head of EMEA, Shopify Plus

Registreer om deze content te bekijken

Met je registratie ga je akkoord met de voorwaarden
Watch this content now

Thema's besproken door deze talk

Meer over de talk

In minder dan 12 maanden tijd, heeft Covid-19 de verwachte e-commerce groei over de komende 10 jaar versneld doorgevoerd. Een enorme sprong voorwaarts. In korte tijd is er een grote hoeveelheid online shoppers bijgekomen. De consument werd geforceerd om online te gaan shoppen. En mensen die online gingen shoppen, kregen de smaak te pakken en bleven dat doen. Een trend die nog steeds doorzet.

Tijdens deze round table sessie gaat Shimona Mehta, Head of EMEA bij Shopify Plus, met je in gesprek over de impact die dit heeft gehad op grote e-commerce spelers zoals Heinz, Fielmann en Jupiler. Ze laat zien waar ze tegenaan liepen en welke kansen zij hebben benut in de afgelopen maanden. Zo hebben traditionele retailers versneld het volledige aanbod online aangeboden en zich daardoor weten te redden. Anderen hebben deze Covid-19 periode als versnelde kans gepakt om relatief makkelijk proposities te testen die al een tijd op de agenda stonden. Mede onder het motto 'als we het nu niet doen, dan missen we de boot'.

Met deze sessie willen we je graag waardevolle inzichten meegeven van experimenten die e-commerce spelers hebben uitgevoerd. Je krijgt daarnaast een beeld van de investering die nodig is voor jouw organisatie om een online platform te bouwen of uit te breiden, de skills die jouw organisatie nodig heeft om effectief te zijn en inzicht in realistische timelines van concept tot launch van een nieuw e-commerce platform. Kortom, alles wat jouw organisatie nodig heeft om in deze toekomst van e-commerce succesvol te zijn. Eén ding is hierbij wel heel duidelijk: óf je gaat achterlopen óf je kijkt vooruit en start een nieuwe hoofdstuk voor jouw bedrijf.

Deze sessie is Engelstalig.

  • Het is niet de bedoeling om bij je directe concurrent aan de ronde tafel sessie deel te nemen.