Hoe Van Tilburg Mode de offline en online klantenbeleving optimaal stroomlijnt

Registreer om deze content te bekijken

Met je registratie ga je akkoord met de voorwaarden
Watch this content now

Thema's besproken door deze talk

Meer over de talk

Veel retailers die hun business ooit offline startten, maken maar moeilijk de overgang naar online. Met name het stroomlijnen van de klantbeleving tussen beide kanalen blijkt een grote uitdaging. Leer hoe Nederlands grootste zelfstandige modewinkel Van Tilburg Mode hier wél in slaagt.

Het webinar gaat in op:


-De problemen die je moet overwinnen als je offline en online data gaat verenigen

-Welke concrete campagnes Van Tilburg Mode heeft gebruikt om de offline en online klantenbeleving te stroomlijnen


-Wat het einddoel is met het combineren van offline en online data

Waarom het stroomlijnen van de offline en online klantbeleving vaak hapert? Dat heeft een duidelijke oorzaak. Door legacy systemen zijn er specifieke problemen bij het verenigen van offline en online klantprofielen. Want hoe koppel je een klantenkaart aan een online profiel? En hoe bedien je verschillende klanten (online kopers, offline kopers of beide)?

In dit webinar duiken we in de problemen die je moet overwinnen als je offline en online data wilt combineren, ontvang je concrete tips welke campagnes je kan gebruiken en hoor je wat het einddoel van een campagne moet zijn. Of een ander mooi voorbeeld: hoe kun je zowel je online als offline magazine personaliseren op basis van je kennis van de klant. We zoomen in op de geslaagde antwoorden van Van Tilburg Mode op deze vragen.

Juist doordat er serieuze uitdagingen liggen kan je de concurrentie op afstand zetten als je hierin succesvol bent.