Rond de tafel

Leer van elkaars werk, deel je visie, kom tot de beste ideeën.

Pak je plek aan tafel

Haal alles uit Emerce E-commerce Live! en schuif aan bij een online ronde tafel gesprek. Want er is vandaag geen betere manier om zowel inzichten als nieuwe contacten op te doen.

Kies de sessie die bij je past en meld je hiervoor apart aan.

B2B2C - de kracht van verleiding / 2 november, 10.00 - 10.45 uur

Door: Jasper Verbunt, Redkiwi

Leer wat de kracht van verleiding kan opleveren en welke stappen je op welk moment in de customer journey kan zetten. De grenzen tussen B2B en B2C bestaan niet. Je hebt immers altijd met mensen te maken. De mens centraal stellen en verleiden moet altijd de basis zijn, want organisaties hebben geen emoties, mensen wel. Jasper Verbunt leert je klanten te zien als een kans op een (digitale) liefdesrelatie.

MELD JE AAN >


Being Digital by Default. Hoe je schaalbaar kunt groeien en toch flexibel kunt blijven. / 2 november, 13:30 - 14:15

Door: Shimona Mehta, Shopify plus 

In minder dan 12 maanden tijd, heeft Covid-19 de verwachte e-commerce groei over de komende 10 jaar versneld doorgevoerd. Een enorme sprong voorwaarts. In korte tijd is er een grote hoeveelheid online shoppers bijgekomen. De consument werd geforceerd om online te gaan shoppen. En mensen die online gingen shoppen, kregen de smaak te pakken en bleven dat doen. Een trend die nog steeds doorzet.

In deze ronde tafel sessie hoor je alles wat jouw organisatie nodig heeft om in deze toekomst van e-commerce succesvol te zijn. Eén ding is hierbij wel heel duidelijk: óf je gaat achterlopen óf je kijkt vooruit en start een nieuwe hoofdstuk voor jouw bedrijf.

Deze ronde tafel sessie is Engelstalig. 

MELD JE AAN >

Headless, maar dan niet als kip zonder kop.. / 10 november, 10:00 - 10:45

Door: Jasper Verbunt, Redkiwi

Denk content first en daarna pas aan de presentatie. Dat is dé benadering die nodig is bij het uitvoeren van projecten op een Headless CMS. Stop het verbranden van uren aan design en techniek en maak eerst een gedegen contentmodel. Wat content is voor een contentmodel is wat een databasestructuur voor data is. Headless dus, maar dan niet als kip zonder …

Na deze sessie:

herken je de impact van headless technologie op e-commerce

leer hoe je een goed content model ontwikkeld voor een headless benadering

krijg je handvatten om gedegen keuzes te maken

MELD JE AAN >

In gesprek met andere professionals

Uit een online ronde tafel gesprek haal je nét dat extra wat je nodig hebt om verder te bouwen aan je marketing projecten.

■ over een specifiek thema met de nieuwste trends en tactieken

■ gehost door 1 expert spreker van Emerce E-commerce Live!

■ met zo’n 8 andere professionals in e-commerce

■ live online meedoen vanaf je eigen werkplek

Ontdek als eerste de firsts

tot de release